Najaarsevent VVLE uitgesteld -> AM/FM GIS Belux Online Seminarie dezelfde dag!

Het bestuur van VVLE heeft besloten om ons najaarsevent dit jaar uit te stellen het voorjaar 2022 omdat de huidige coronacijfers zeer slecht zijn.  Een webinar maken van ons najaarsevent is helemaal niet hetzelfde, daarom stellen we voor om u in te schrijven op het seminarie van AM/FM GIS Belux (Internet of Things) die op dezelfde dag doorgaat op hetzelfde uur.

Als lid van BOLE/VVLE kunt u zich inschrijven op dit seminarie aan het ledentarief van 20 euro, u dient zich in te schrijven bij AM/FM GIS Belux zelf (zie pdf) en het attest voor de opleiding (goed voor 4 uur permanente vorming) krijgt u achteraf per mail toegestuurd.  In de PDF staat NVLE, maar hier wordt uiteraard VVLE mee bedoeld.

We weten dat dit niet ideaal is maar in tijden als deze is niets ideaal.  We hopen hiermee toch een waardig en interessant alternatief te kunnen voorstellen die dag.

De deelnemers die reeds betaalden voor het najaarsevent mogen erop rekenen dat het inschrijvingsgeld in de week van 6 december 2021 teruggestort zal worden, de creditnota kunt u dan ook terugvinden in uw Persoonlijk hoekje voor uw boekhouding.