Lid worden

Waarom lid worden?

  • Sluit aan bij de grootste organisatie voor landmeters-experten!  VVLE telt inmiddels meer dan 480 leden en samen met BOLE vzw telt de volledige organisatie 1200 leden.
  • Geniet van laagdrempelige, interessante opleidingen, een professionele aanpak en automatische download van uw attesten en facturen.
  • VVLE is erkend bij de Federale Raad van Landmeters-Experten als opleidingsverstrekker voor het volledig aantal effectieve uren vermeld bij onze opleidingen.  Indien u wenst een erkende opleiding te organiseren, dient deze erkend te zijn bij de Federale Raad.
  • Geniet van voordelige aansluitingen via onze groepspolis bij Allianz voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en via onze groepspolis bij Precura voor uw verzekering gewaarborgd inkomen, voor meer info: via contactformulier.
    Bij Allianz kunnen ook medewerkers landmeters-experten zonder LAN-nummer terecht.
  • Geniet van een voordelige aansluiting bij het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen via deze link.
  • Elk bijkomend lidmaatschap verhoogt de slagkracht van VVLE in haar toekomstige ondernemingen.
  • VVLE heeft als ambitie via de leden van haar Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering de enige spreekbuis te worden van alle Landmeters-Experten in haar onderhandelingen en besprekingen met de diverse overheden.
  • De overheid verwacht sedert jaren van de Landmeters-Experten één aanspreekpunt met wie onderhandeld kan worden en afspraken kunnen gemaakt worden ter bevordering en vereenvoudiging van de uitoefening van het beroep van Landmeter-Expert.

Uw lidmaatschap draagt daartoe bij!

Hoe lid worden?
De lidmaatschapsbijdrage voor VVLE bedraagt jaarlijks 180 euro, waarbij ook een deel naar BOLE vzw gaat voor de federale werking.  Het lidmaatschap start telkens in januari en loopt tot eind december van hetzelfde jaar.

Via uw Persoonlijk hoekje op deze site, kunt u zich lid maken van VVLE, daar doorloopt u alle stappen en u krijgt automatisch de overschrijving en factuur.

Gepensioneerde landmeters-experten zonder LAN-nummer die gestopt zijn met de zelfstandige activiteit betalen slechts 60 euro, voor studenten is het lidmaatschap gratis.

Lid worden van VVLE

Via onderstaand contactformulier kunt u ook bij ons secretariaat terecht voor uw vragen.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.