Leden helpen leden

Een lid van VVLE laat zijn zaak regio Limburg - Kempen - Vlaams-Brabant over, maatschappelijke zetel kan uiteraard verplaatst worden. Statuten zijn in orde voor landmeter-expert, vastgoed, EPC.

Ideaal voor overname of startende landmeter-expert.

Voor meer info en persoonlijke toelichting graag contact opnemen met:  info@terra-survey.be.

 

Voor meer info: andre.meter@telenet.be

Joe Melkebeke, student aan de Hogeschool Gent vraagt onze input voor een onderzoek rond publiciteit voor het beroep van de landmeter-expert: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyMoTUTqFS0uaushrrqZbjT66jd4jHep0Q2MpdWon8D_QKrA/viewform?usp=sf_link

Bedankt om deze student massaal hierbij verder te helpen!

 

Te koop:

One-man Leica TCRP 1203, reflectorloos tot 300 m

Bericht Anna Deckmyn:

Ik ben 19 jaar en zit in m'n 2e Bachelor Geografie & geomatica aan de UGent. In mijn eerste jaar had ik het vak topografie en vond dit zeer interessant. Ik zou dan ook graag in de zomer van 2023 een studentenjob doen die met dit vak te maken heeft in de buurt van waar ik woon (Koekelare).

Saar Van Gerwen, student AP-Hogeschool maakt een eindwerk over gecodeerd meten.  Ze zou het tof vinden mochten onze leden massaal haar enquête kunnen invullen.  Achteraf krijgen we ook de resultaten hiervan.

De Provincie Antwerpen is op zoek naar een landmeter-expert. Via de link kan je meer info vinden over de vacature.  De sollicitatieperiode loopt al af op 29 mei, dus snel solliciteren is de boodschap!
 

One-man Leica TCRP1203 reflectorloos tot 300 m

samen met GPS TOPCON GRS-1 met flepos, glonas en programma MAGNET FIELD