IE-Net: Het conflict in de Kamer voor Minnelijke Schikking - Roadshow in verschillende centrumsteden GENT-LEUVEN-BRUGGE-HASSELT

Onderwerp

Alle informatie over dit webinar kunt u terugvinden op: Het conflict in de Kamer voor Minnelijke Schikking - opleiding "on tour" | ie-net.
 
De opleiding gaat door op de gekozen locatie en start om 12u30 met een broodjesmaaltijd en eindigt om 18u00 met een “meet & greet” met de magistraten. Het doelpubliek is niet alleen bemiddelaars, magistraten en advocaten maar ook de gerechtsdeskundigen die een belangrijke rol spelen in het bereiken van minnelijke akkoorden en dus gebaat zijn bij die opleiding. De trainer-docent is Meester Willem Meuwissen, bemiddelaar en advocaat, die met zijn ruime staat van dienst alle aspecten van conflictoplossing door en door kent. De opleiding telt mee voor 4 uur permanente vorming.

 Wenst u zich in te schrijven als lid van VVLE en van de korting te genieten, alsook het attest te ontvangen voor de permanente vorming?  Dan dient u zich 2x in te schrijven.
 
 1 -> rechtstreeks voor de deelname aan de opleiding zelf via bovenstaande link, gezien wij de webinar niet zelf organiseren mét vermelding van de kortingscode: VVLE1202 (u klikt eerst op inschrijven als niet-lid bij IE-net en kunt daarna uw kortingscode ingeven). Het voordeeltarief wordt dan toegepast, u betaalt  rechtstreeks naar IE-NET.
 
 2-> hier inschrijven ten laatste daags voor de opleiding zodat VVLE kan instaan voor de opmaak van het attest voor de uren permanente vorming.
 
 Wij geven onze inschrijvingslijst de dag zelf door aan IE-NET zodat zij kunnen aanduiden wie aanwezig was.  Wij doen dan op onze beurt de input van de aanwezigen van zodra we de lijst ontvangen hebben en u kunt uw attest dan terugvinden in uw Persoonlijk hoekje op onze site.
 
 U verklaart, door uw inschrijven bij ons, dat wij uw gegevens mogen doorgeven aan IE-NET en dat u op de hoogte bent van GDPR in deze.

Details

Wanneer
donderdag 23 mei 2024
12:30 - 18:00
Locatie
ON TOUR
Op verschillende plaatsen -> zie website
zie locatie
9000 Gent
Attesturen
4.0
Aantal plaatsen
25

Inschrijven

Enkel toegankelijk voor leden

Tarieven bij inschrijving
Leden
gratis
Bestuursleden
gratis
Studenten
gratis
Externe leden
gratis