Webinar Digitaal Vlaanderen: GEOPUNT

Onderwerp

Geopunt brengt maatschappelijk relevante geografische gegevens en diensten op een slimme en gebruiksvriendelijke manier tot bij gebruikers en is de centrale toegangspoort tot geografische overheidsinformatie.
Het geoportaal maakt geografische informatie toegankelijk voor overheidsinstanties, burgers, organisaties en bedrijven en biedt een ruim aanbod aan data, diensten en toepassingen en richt zich naar een breed en divers publiek. Van burgers op zoek naar een geschikte bouwgrond tot de GIS-coördinator of het studiebureau die een milieu-studie wensen uit te voeren.

Ook voor landmeters een onmisbare Vlaamse "tool" waarover jullie alles te weten komen in de webinar op 20 november 2023. 
Tijdens de opleiding kan je na de uitleg en demo zelf aan de slag met Geopunt! 

Dit webinar is gratis en is toegankelijk voor leden en niet-leden, inschrijven is verplicht en kan tot en met 16 november 2023, de deelneemlink ontvangt u daags voor het webinar.  Dit webinar telt mee voor 3 uur permanente vorming voor de Federale Raad van Landmeters-Experten, het attest is daags na de webinar downloadbaar van onze site.

Bijlagen

    Meld u aan om toegang te krijgen tot onderstaande documenten
  • Geopunt Infosessie Presentatie (5,05 MB)
  • Oefeningen (974 KB)
  • Oplossingen (3,38 MB)
  • Nuttige links (14 KB)

Details

Wanneer
maandag 20 november 2023
09:00 - 12:00
Locatie
webinar
van thuisuit
8200 Uw eigen stad
Attesturen
3.0