Webinar Ruilverkavelingen en de landmeetkundige impact

Onderwerp

Ruilverkavelingen hebben binnen Vlaanderen een grote landmeetkundige impact. Op basis van de wet van 22 juli 1970 worden de verschillende stappen binnen een ruilverkavelingsproces toegelicht. Dit met de focus op landmeetkunde.

Bjorn Vanbillemont is landmeter-expert en GIS-verantwoordelijke binnen de VLaamse Landmaatschappij en zal een toelichting geven over wat een ruilverkaveling is en welke soorten er zijn.

De topics blokgrensafpaling, inbreng en toedeling en de ruilverkavelingsakte worden toegelicht. Ook het plan met de nieuwe, aan te passen en te schrappen wegen en waterlopen wordt besproken.  Afsluitend wordt een overzicht gegeven waar je de gegevens kunt raadplegen of opvragen en is er nog tijd voor vragen.

Na inschrijving én betaling ontvangt u daags voor de webinar uw unieke link, deze kunt u ook terugvinden in uw persoonlijk hoekje bij het webinar zelf. 
Registratie en aanwezigheidscontrole zal automatisch gebeuren via features en linken met ons softwaresysteem. U kunt inschrijven tot 20 maart 2023.
 
Deze webinar is toegankelijk voor élke landmeter-expert, lid of geen lid.  Leden betalen 20 euro, niet-leden 50 euro.  Deze opleiding telt mee voor 1,5 uur permanente vorming voor de Federale Raad van Landmeters-Experten.  De attesten kunnen daags na de opleiding teruggevonden worden via uw persoonlijk hoekje op de site van VVLE.
 
Indien u lid bent van KMLPA of ULEB bent u lid van BOLEvzw en kunt u als extern lid aan ledentarief deelnemen bij VVLE.  Schrijf u in via onze site en zend vervolgens een mailtje met melding van inschrijving en lidmaatschap bij KMLPA/ULEB naar info@vvle.be om het ledentarief te laten toekennen.   

Bijlagen

    Meld u aan om toegang te krijgen tot onderstaande documenten
  • Voorstelling RVK - presentatieBjornVanbillemont.pptx (9,55 MB)

Details

Wanneer
donderdag 23 maart 2023
10:30 - 12:00
Locatie
webinar
van thuisuit
8200 Uw eigen stad
Attesturen
1.5
Aantal plaatsen
200