IE-NET: Fellow Gerechtelijke Expertise - Juridische Aspecten

Onderwerp

Alle informatie over deze opleiding kunt u terugvinden op deze link.

Wenst u zich in te schrijven als lid van VVLE en van de korting te genieten, alsook het attest te ontvangen voor de permanente vorming?  Dan dient u zich 2x in te schrijven.

1 -> rechtstreeks voor de deelname aan de webinar zelf via bovenstaande link, gezien wij de webinar niet zelf organiseren mét vermelding van de kortingscode: VVLE1202 (u klikt eerst op inschrijven als niet-lid bij IE-net en kunt daarna uw kortingscode ingeven). Het voordeeltarief wordt dan toegepast, u betaalt  rechtstreeks naar IE-NET.

2-> hier inschrijven ten laatste daags voor de opleiding zodat VVLE kan instaan voor de opmaak van het attest voor de uren permanente vorming.

Wij geven onze inschrijvingslijst de dag zelf door aan IE-NET zodat zij kunnen aanduiden wie aanwezig was.  Wij doen dan op onze beurt de input van de aanwezigen van zodra we de lijst ontvangen hebben en u kunt uw attest dan terugvinden in uw Persoonlijk hoekje op onze site.

U verklaart, door uw inschrijven bij ons, dat wij uw gegevens mogen doorgeven aan IE-NET en dat u op de hoogte bent van GDPR in deze.

Deze opleiding duurt mee voor 39,5 uur permanente vorming .

Details

Wanneer
zaterdag 11 maart 2023
09:00 - 09:19
Locatie
webinar
van thuisuit
8200 Uw eigen stad
Attesturen
39.5

Inschrijven

Enkel toegankelijk voor leden

Tarieven bij inschrijving
Leden
gratis
Bestuursleden
gratis
Studenten
gratis
Externe leden
gratis