Het Nieuwe Goederenrecht

Onderwerp

Professor Vincent Sagaert (KU Leuven) is auteur van Het Nieuwe Goederenrecht en bekleedt hierdoor een ereplaats in de juridische geschiedenis van ons land.

In het nieuwe Boek 3 wordt het geheel van het goederenrecht gemoderniseerd en geordend in een overzichtelijke structuur.  Zo werden delen van de Hypotheekwet en diverse andere wetten zoals die over het opstalrecht en het recht van erfpacht geïntegreerd in het nieuwe wetboek en werd de hele problematiek van de relaties van nabuurschap samengebracht in een afzonderlijk onderdeel "Burenrecht".

Professor Sagaert zal in deze webinar dit onderwerp toelichten voor de landmeter-expert en daarna nog even de tijd nemen om de vragen te beantwoorden.  

Na inschrijving én betaling ontvangt u daags voor de webinar uw unieke link.  Registratie en aanwezigheidscontrole zal automatisch gebeuren via features en linken met ons softwaresysteem.
 
 Deze webinar is toegankelijk voor élke landmeter-expert, lid of geen lid.  Leden betalen 20 euro, niet-leden 50 euro.  Deze opleiding telt mee voor 2,5 uur permanente vorming voor de Federale Raad van Landmeters-Experten. De attesten kunnen daags na de opleiding teruggevonden worden via uw persoonlijk hoekje op de site van VVLE.
 
Indien u lid bent van KMLPA of ULEB bent u lid van BOLE en kunt u als extern lid aan ledentarief deelnemen bij VVLE.  Schrijf u in via bovenstaande link en zend vervolgens een mailtje met melding van inschrijving en lidmaatschap bij KMLPA/ULEB naar info@vvle.be om het ledentarief te laten toekennen. 

Praktisch

Wanneer
woensdag 6 oktober 2021
19:00 - 21:30
Locatie
webinar
van thuisuit
8200 Uw eigen stad

Inschrijven

Inschrijven is verplicht

Tarieven bij inschrijving
Leden
€20,00
Bestuursleden
gratis
Studenten
gratis
Externe leden
€20,00
Niet-leden
€50,00