Workshop bomen en struiken herkennen - winterkenmerken: West-Vlaanderen/Houthulst

Onderwerp

We worden een volledige dag ondergedompeld in het herkennen van bomen en struiken in de winter in samenwerking met Inverde.

We starten om 9u met het theoretische gedeelte, pauzeren kort voor een broodjeslunch en gaan na de pauze op stap met de lesgever in het aanpalende bos met een mooie diversiteit aan bomen en struiken. 

Gezien de hoge interactie is voor deze opleiding een groep van maximum 25 deelnemers toegelaten, snel inschrijven en betalen is dus de boodschap!

VVLE organiseert in 2022 nog een cursus waardebepaling van bomen, het is belangrijk dat u OF de cursus bomen en struiken winterkenmerken OF zomerkenmerken gevolgd heeft om aan de cursus waardebepaling te kunnen deelnemen.

Zijn de inschrijvingen helaas reeds afgesloten voor deze locatie?  U kunt zich steeds inschrijven op een andere locatie die nog niet volzet is. In het mei/juni 2022 zullen we de zomercursus bomen en struiken herkennen organiseren op dezelfde locatie en zullen we de eerste keuze van inschrijven geven aan de mensen die de kans niet hadden om op deze cursus in te schrijven.  Graag dan een mailtje naar info@vvle.be om u op de lijst te plaatsen.  We hopen hiermee aan iedereen de kans te geven om aan deze praktische opleiding deel te nemen!
  
 Broodjeslunch is inbegrepen en attesten (6 uur permanente vorming) zullen na de opleiding downloadbaar zijn.  Deze opleiding is toegankelijk voor élke landmeter-expert, lid of geen-lid.    

Details

Wanneer
dinsdag 15 maart 2022
09:00 - 16:00
Locatie
't Rooneplezier Houthulst
Iepersteenweg 88
8650 Merkem (Houthulst)
Attesturen
6.0
Aantal plaatsen
25