Praktijkopleiding bomen en struiken herkennen - West-Vlaanderen

Onderwerp

We worden een volledige dag ondergedompeld in het herkennen van bomen en struiken in de lente/zomer in samenwerking met Inverde.
 
We starten om 9u met het theoretische gedeelte in cafetaria 't Rooneplezier in Houthulst, pauzeren kort voor een broodjeslunch en gaan na de pauze op stap met de lesgever in het Bos van Houthulst, een bos met een mooie diversiteit aan bomen en struiken.
 
Gezien de hoge interactie is voor deze opleiding een groep van maximum 25 deelnemers toegelaten, snel inschrijven én betalen is dus de boodschap.
 
Zijn de inschrijvingen helaas reeds afgesloten voor deze locatie?  U kan zich steeds inschrijven op een andere locatie die nog niet volzet is.
In het najaar zullen we de wintercursus bomen en struiken herkennen organiseren op dezelfde locatie en zullen we de eerste keuze van inschrijven geven aan de mensen die de kans niet hadden om op deze cursus in te schrijven. Graag dan een mailtje naar info@vvle.be om u op de lijst te plaatsen.  We hopen hiermee aan iedereen de kans te geven om aan deze praktische opleiding deel te nemen!
 
 Broodjeslunch is voorzien en attesten zullen na de opleiding downloadbaar zijn.

Bijlagen

    Meld u aan om toegang te krijgen tot onderstaande documenten
  • Bomen&struikenherkennenzomer.pdf (3,94 MB)

Praktisch

Wanneer
woensdag 5 juni 2019
09:00 - 16:00
Locatie
't Rooneplezier Houthulst
Iepersteenweg 88
8650 Merkem (Houthulst)
Aantal plaatsen
25
Dit seminarie is volzet. Contacteer ons via info@vvle.be om zich op de wachtlijst te laten zetten.